Culinary Events

“Quality is not an act, it is a habit”

Culinary Events

Cooks for You bestaat 10 jaar! We hebben ons de afgelopen jaren bewezen als zeer kwalitatieve, eigentijdse en verantwoorde cateraar. Wij ontzorgen met service en kwaliteit! Het bedrijf is ontstaan uit liefde voor het koksvak. ‘Eten’ is ons specialisme! Daarnaast hebben wij in de afgelopen 10 jaar een expertise opgebouwd in de event branche op het gebied van organisatie en regie.

Hiervoor hebben wij ons eigen organisatiebureau opgericht; Venue Events.

Zakelijk, particulier, voor grote of kleine groepen? Onze werkwijze is altijd gastvrij, heeft een hoog service niveau, is punctueel en flexibel. Niets is teveel, en altijd met een glimlach. Om u deze zekerheid te bieden werken wij samen met de beste leveranciers, goed getraind personeel, en de juiste “Culinaire partners”. Wij verlangen van hen dat zij hetzelfde hoge service niveau bieden als wij. Zo werken we met een professioneel team van specialisten, met als doel om uw verwachtingen te overtreffen!

Uw ideeën en budget vormen het uitgangspunt. Wij verzorgen een creatief full service maatwerk concept, geheel aangepast aan uw wensen en de laatste trends. Dat zijn ‘Culinary Events’!

We komen graag vrijblijvend langs om kennis te maken, en om uw wensen te inventariseren.

#integrityfood.

“Zien wat je eet, proeven wat je ziet”

We bereiden stijlvolle en verfijnde gerechten, herkenbaar en met een hoog smaakgehalte. Geïnspireerd door wereldse invloeden en verre culturen koken we met mooie specerijen-, en kruidenmelanges. Gespecialiseerde bereidings-technieken zorgen ervoor dat het hoofdingrediënt volledig tot zijn recht komt.

We laten niets aan het toeval over! De integriteit van onze ingrediënten kunnen wij garanderen. We veroordelen voedselfraude, geen misleiding dus. We verwerken de beste onbewerkte ingrediënten, door ons zelf met de hand gemaakt, zonder onnodige toevoegingen van conserveringsmiddelen en onnatuurlijke smaak- en geurstoffen. Met respect voor onze omgeving, de dieren, en de producenten.

“Integrity food staat ook voor het karakter van ons hele bedrijf. We zijn toegewijd aan onze normen en waarden. Niet alleen zoals we koken, maar ook zoals we dagelijks handelen. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!”