Private dining

“Zien wat je eet, proeven wat je ziet”

Private dining

Ervaar het restaurant gevoel in een speciale omgeving, gewoon bij u thuis of in onze sfeervolle ruimte, exclusief voor u gereserveerd! U hoeft zelf niets te doen, alleen maar te genieten van het heerlijke eten. Wij ontzorgen met service en kwaliteit!

We denken in concepten en leveren altijd maatwerk. Een vast assortiment is er niet. We stellen graag, samen met u of voor u, een mooi menu samen dat precies wordt afgestemd op uw wensen. Altijd rekening houdend met het aangegeven budget, de beschikbaarheid van producten binnen het seizoen, en de laatste foodtrends.

Naast beleving is ‘Healthy Lifestyle’ tegenwoordig niet meer weg te denken. Mensen sporten veel en letten erop wat ze eten. Veel van uw gasten zullen hiermee dagelijks bezig zijn. Cooks for You is hiermee al jaren actief bezig. We beginnen met het gebruiken van zoveel mogelijk gezondere vetten, zo min mogelijk toegevoegde suiker, en we strooien zeker niet overal bergen zout over. Bij ons geen eenheidsworst en fabrieksproducten, maar creativiteit en smaak.

UITZONDERINGEN & ALLERGENEN

Wij hebben er respect voor als men kiest voor een eigen eetgewoonte, of door een allergie tot een aangepaste eetcultuur gedwongen is. Extra ingrediënten die daartoe nodig zouden zijn, kunnen apart worden verrekend.

Wij doen onze uiterste best om naar ieder zijn wens te koken. Als we tijdig op de hoogte zijn, kunnen we hierop inspelen. Onze Chef-kok (op locatie) is op de hoogte van de allergenen die in de gerechten zitten, alles is immers herleidbaar. Wij kunnen in sommige gerechten de allergenen à la minute weglaten. Echter zijn wij dan niet meer in staat te garanderen dat het gerecht 100% spoorvrij is.

De prijs voor een diner is altijd maatwerk, daarom komen wij graag even langs om kennis te maken, en om uw wensen te bespreken. Dan bekijken we meteen de locatie en de keuken. Wij zijn van mening dat we alleen op deze persoonlijke manier tot een mooi resultaat kunnen komen.

#integrityfood.

“Zien wat je eet, proeven wat je ziet”

We bereiden stijlvolle en verfijnde gerechten, herkenbaar en met een hoog smaakgehalte. Geïnspireerd door wereldse invloeden en verre culturen koken we met mooie specerijen-, en kruidenmelanges. Gespecialiseerde bereidings-technieken zorgen ervoor dat het hoofdingrediënt volledig tot zijn recht komt.

We laten niets aan het toeval over! De integriteit van onze ingrediënten kunnen wij garanderen. We veroordelen voedselfraude, geen misleiding dus. We verwerken de beste onbewerkte ingrediënten, door ons zelf met de hand gemaakt, zonder onnodige toevoegingen van conserveringsmiddelen en onnatuurlijke smaak- en geurstoffen. Met respect voor onze omgeving, de dieren, en de producenten.

“Integrity food staat ook voor het karakter van ons hele bedrijf. We zijn toegewijd aan onze normen en waarden. Niet alleen zoals we koken, maar ook zoals we dagelijks handelen. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!”